Бајерн чека Лацио, ПСЖ гостује Реал Сосиједаду

Танјуг
Бајерн чека Лацио, ПСЖ гостује Реал Сосиједаду

Фудбалери Бајерна дочекаће вечерас од 21 сат у Минхену екипу Лација у реванш мечу осмине финала Лиге шампиона.

Фудбалери Лација су у првом мечу, који је одигран 14. фебруара у Риму, побиједили Бајерн резултатом 1:0.ж

Бајерн је у међувремену одиграо три меча у Бундеслиги, а забиљежио је по једну побједу, реми и пораз. Клуб из Минхена се тренутно налази на другом мјесту на табели Бундеслиге са 10 бодова мање од првопласираног Бајера из Леверкузена.
    Фудбалери Лација су послије побједе над Бајерном у осмини финала ЛШ одиграли четири меча у Серији А, а остварили су само једну побједу уз чак три пораза. Лацио се тренутно налази на деветом мјесту на табели италијанског првенства са 40 бодова.

Фудбалери Реал Сосиједада играће вечерас од 21 час у Сан Себастијану са екипом Пари Сен Жермена у реванш мечу осмине финала ЛШ. ПСЖ је у првом мечу, који је одигран 14. фебруара, на свом терену славио резултатом 2:0.

Реал Сосиједад се налази на седмом мјесту на табели Ла Лиге са 40 бодова. Клуб из Сан Себастијана је на посљедња четири меча у свим такмичењима забиљежио један реми уз три пораза.

ПСЖ је први на табели француског првенства са 55 бодова, а на посљедња три дуела у домаћем првенству клуб из Париза је остварио једну побједу уз два неријешена резултата.

Шампион Француске ће на утакмици у Шпанији играти без Милана Шкрињара, Маркињоса, Лавина Курзаве, Данила Переире и Преснела Кимпембеа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана