Бахар: Звездина историја импресивна, заједно можемо да направимо велике ствари

Танјуг
Бахар: Звездина историја импресивна, заједно можемо да направимо велике ствари

БЕОГРАД - Звезда је клуб са импресивном историјом, богатом традицијом и великим бројем трофеја и увjерен сам да заједно можемо да направимо велике ствари, посебно да направимо искорак у Европи, рекао је нови тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар.

Израелски стручњак представљен је данас на стадиону Рајко Митић, недавно је потписао трогодишњи уговор, а истакао је да га је посебно импресионирала жеља Звездиног руководства и чињеница да је Звездан Терзић два пута долазио у Израел.

-Знали су много о мени, чак и да сам као мали играо тенис, па сам се нашалио да ћу доћи ако ми договоре меч са Новаком Ђоковићем - открио је Бахар.

Он је додао да је филозофија његове игре храброст, памет и напад.

-Вјерујем у свој ДНК, који се поклапа са ДНК Звезде. Срећан сам што сам овдје, једва чекам да почнем са радом - истакао је Израелац и открио да одлично познаје тим и да зна шта је потребно урадити за искорак којим би навијачи и руководство Звезде били задовољни. Када су у питању појачања, Бахар је открио да је са бившим клубом Макабијем постигао џентлменски договор да им "не узима" играче, а на питање да ли то важи и за бивше фудбалере израелског тима (Богдан Планић) рекао је да неће о именима.

-Да не вјерујем у Звезду не бих био данас овде. Размишљам о наредним корацима. Резултат је важан, али до њега је потребно много рада и одрицања. Увјерен сам да могу да испуним очекивања, а од играча очекујем храброст, труд и памет. Даћу све од себе како бисмо побиједили сваког ривала, а оно што је битно је да се нећемо обрукати ни против једног ривала. Игрећемо нападачки, али нећемо занемарити ни дефанзивне обавезе - истакао је Бахар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана