Бахар послије испадања: Биће тешко да се подигнемо

ГС
Foto: Taнјуг/AP

Сан Црвене звезде и њених навијача о прољећу у Европи прекинуо је Јанг Бојс, а кратку изјаву дао је тренер црвено-бијелих Барак Бахар.

Швајцарски тим је коло прије краја групне фазе Лиге шампиона савладао црвено-бијеле са 2:0 на свом стадиону и тако оставио без било какве шансе клуб из Љутице Богдана да буде макар трећи.

Послије кикса у Берну, шеф стручног штаба Црвене звезде, Барак Бахар, казао је да неће бити лако да се екипа подигне након елиминације, пише Спортал.

Звезда се промашајима опростила од Европе

– Играли смо веома добро и створили велики број шанси, али када не постигнете гол, онда га примите. Биће тешко подићи екипу. Нисмо играли лоше, али сада морамо да вјерујемо да морамо да се подигнемо и играмо боље – рекао је Бахар.

Фудбалери Црвене звезде опростили су се од даљег такмичења у Европи након што су вечерас поражени од екипе Јанг бојса резултатом 2:0 у утакмици Г групе Лиге шампиона.

Пред црвено-бијелима остала је још једна утакмица у посљедњем колу, 13. децембра, у којем дочекују Манчестер Сити, али она неће имати такмичарског значаја.

Београђани су остали на само једном боду, освојеном у првом сусрету са вечерашњим противником када је у Београду било изједначено, 2:2. Јанг бојс сада има четири бода

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана