Бахар: Можемо да се погледамо у огледало, поносан сам на тим

Танјуг
Бахар: Можемо да се погледамо у огледало, поносан сам на тим

МАНЧЕСТЕР - После вођства на полувремену, рекао сам екипи да морају да наставе да играју, јер сам знао да ће Манчестер Сити да притисне у другом полувремену. Брзо су постигли гол у наставку, али смо били храбри и наставили да се боримо, рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар послие пораза од Манчестер Ситија на старту Лиге шампиона (3:1).

-Покушали смо да играмо пресинг, нисмо успели, јер им се лопта креће невероватно. Борили смо се, можемо да се погледамо у огледало и поносан сам на тим. Пренећемо ову енергију на следећу утакмицу -  истакао је Бахар на конференције.

Он је открио о чему је разговарао са Пепом Гвардиолом после меча.

-Договорили смо се да после утакмице у Београду попијемо пиће. Причали смо и о томе да волим пресинг, али да је једноставно то било немогуће против Манчестер Ситија – нагласио је.

Осврнуо се и на наступе Насера Ђиге, Омрија Глазера и Милана Родића.

-Ђига је имао врло мало тренинга са нама да бих га ставио против Чукаричког у тим, иако сам желео. Био је сјајан на прошлом тренингу, одлучио сам да се коцкам и укажем му шансу да дебитује против Манчестер Ситија на Етихаду. Глазер је бранио добро и спасио нас у неколико наврата и заиста је имао много посла. Што се Родића тиче, има другачије задатке у одбрани и нападу, тако се и наша формација мења – каже Бахар.

Звездин тренер је поручио да сада жели побједу у дербију.

-Најважнија утакмица је она следећа, поготово јер је то вечити дерби, а знам колико је навијачима победа у том мечу важна. Поготово кад се узме у обзир да смо изгубили две утакмице у првенству, што је много за Звезду и свестан сам тога. Морамо да победимо у дербију, за нас и за навијаче. После тога имамо још једну утакмицу у Суперлиги и тек онда је Јанг Бојс. Тако да, фокус је искључиво на дербију - поручио је Бахар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана