Бахар: Мало нам је недостајало, вјерујем да ћемо презимети у Европи

Танјуг
Foto: Taнјуг/AP

"У првом полувремену смо заслужили да примимо и више голова, али у наставку смо играли доста боље и имали добар моментум. На 0:1 смо могли да изједначимо, потом и смањили на 1:2 и на послијетку замало реми. Да смо погодили у посљедњем минуту, сад би била друга прича", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде Барак Бахар послије пораза од Лајпцига у Лиги шампиона.

"Очекујемо више од себе, поготово резултатски, али мислим да се у свакој утакмици добро боримо. Било је тако и против Ситија и Лајпцига у гостима. Будемо близу да направимо резултат. На крају смо разочарани били, али морамо да гледамо напријед. Битна нам је и Суперлига, да навијачи дођу, да побиједимо сљедећу утакмицу и мирно одемо на репрезентативну паузу. Послије тога је Јанг Бојс, и то је сада најважнија утакмица у Лиги шампиона за нас" истакао је Бахар на конференцији за медије.

Он је додао да идеја са стартних 11 без класичног нападача није успјела.

"Схватили смо да морамо да мијењамо и то је мој посао да реагујем када ствари не функционишу. Срећан сам што смо добро почели у наставку, и што су сви са клупе пружили допринос. Мало нам је недостајало да освојимо бод". 

Бахар је поручио да вјерује да ће Звезда презимити у Европи.

"Имали смо и успоне и падове током утакмица у Лиги шампиона, али смо хтјели да будемо храбри. У првом полувремену нисмо успјели, у другом смо играли на 'све или ништа'. Мало нам је недостајало и морамо да останемо позитивни. Резултат није добар, али имамо још двије утакмице у Лиги шампиона и дугу сезону испред себе", закључио је Бахар.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана