Бабић: Гол у Лесковцу не може да се мјери ни са једним другим (ВИДЕО)

ГС
Бабић: Гол у Лесковцу не може да се мјери ни са једним другим (ВИДЕО)

Срђан Бабић, фудбалер московског Спартака, један је од најзаслужнијих за пласман репрезентације Србије на Европско првенство. Стамени Бањалучанин је својим голом, донио "Орловима" пласман у Њемачку.

Да је бирао тренутак када ће постићи први гол у репрезентацији, бољи не би изабрао... Играо се 82. минут, Бугари су водили 2:1, корнер је извео капитен Тадић, а највиши у скоку био је Срђан Бабић.

Био је то гол који је одвео "Орлове" на Европско првенство, након 24 године. Тренутак за историји, славље, велику радост...

- То ми је најдражи гол у каријери и једноставно се најљепше осјећам када играм за репрезентацију Србије, обучем тај дрес са националним грбом, тако да моји досадашњи голови у каријери не могу да се мјере са овим за репрезентацију - нагласио је Бабић за РТРС.

Гол у Лесковцу, памтиће цијелога живота, али времена за славље нема пуно. Бабић се већ вратио у Москву, гдје га очекују обавезе у Спартаку.

Вјерује да ће бити на списку селектора Стојковића за Њемачку, а са великом пажњом пратиће и жријеб у Хамбургу, 2. девембра.

Србија ће бити у четвртом шеширу.

- Гледаћу жријеб али искрено немам неке жеље кога бих волио да добијемо у групи за ривале. Ко год дође, добро дошао – нагласио је фудбалер.

Бабић је сунчану Алмерију, ове сезоне замијенио за хладну Москву, и није погријешио. У Русији му је све потаман, тренутно ужива у Спартаку, са којим има највише амбиције

- Одушевио сам се Москвом, од услова, до тога како ме је екипа прихватила, као и навијачи. Нисмо баш сјајно играли у првенству, док смо бољи били у Купу, тако да полако дижемо форму, екипа је нова...Промјенили смо систем игре, тако да је за очекивати да из меча у меч подижемо форму - нагласио је Бабић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана