Александру Вукотићу крајем јуна истиче уговор са Бевереном: Још сам на прекретници

Д. П.
Александру Вукотићу крајем јуна истиче уговор са Бевереном: Још сам на прекретници

ВРЊАЧКА БАЊА - Иза српског интернационалца Александра Вукотића је још једна успјешна сезона у дресу Беверена, која нажалост није крунисана повратком у Жупилер лигу. На крају првенствене трке Моленбек је имао 69, а Беверен 68 бодова, тако да су Вукотић, који је на неким мечевима носио и капитенску траку, и саиграчи морали да се задовоље другим мјестом.

- Ето, недостајао нам је тај један бод да будем шампиони, али не може се рећи да Моленбек није заслужено био испред нас. Послије 22 кола имали смо три бода заостатка за њима, у плеј-офу за првака смо освојили 25 од могућих 30 бодова, а они 23 и то је било то. Једноставно скупо нас је коштао пораз у првом колу плеј-офа од Клуб Бриж “У-23” – рекао је Вукотић, који се тренутно одмара са породицом код својих родитеља у Врњачкој Бањи.

Некадашњем играчу Крупе крајем јуна истиче уговор са Бевереном, али још није познато да ли ће овај 28-годишњи штопер остати или ће промијенити средину.

- Пет година сам тамо и стварно ми је лијепо. Не бих имао ништа против ни да останем, али једини мој услов је да у екипи остане бар 70 одсто играча из ове сезоне, као и тренер Вим де Декер. Уколико би се то десило сигурно да бисмо наредне сезоне били највећи кандидати за прво мјесто и повратак у Жупилер лигу – наставио је Вукотић.

Својим пожртвовањем и чињеницом да на сваком сусрету пружа максимум постао је љубимац навијача Беверена и они желе да остане у редовима њиховог вољеног клуба.

- Мој однос са навијачима је посебна прича и зато не чуди што су ме прогласили за најбољег играча клуба у сезони која је завршила прошлог викенда. Због свега тога волио бих да останем, али сам још на прекретници - додао је Вукотић, који је овом приликом честитао свом бившем клубу Крупи на освајању треће титуле првака Републике Српске.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана