Вучић о фудбалерима: Србија неће бити 17. и 21. ни у чему!

ГС
Вучић о фудбалерима: Србија неће бити 17. и 21. ни у чему!

БЕОГРАД- Предсједник Србије Александар Вучић гостовао је у Националном дневнику на телевизији Пинк, а поред бројних важних тема дотакао се и елиминације Фудбалске репрезентације Србије са Европског првенства у фудбалу.

Вучић је говорио о неуспјеху фудбалера, а питање се односило на "дебакл".

- Можда сам ја претерао када сам рекао дебакл, али свакако је неуспех, рекао је Вучић.

Потом, упитан је о оставкама које су дали Недимовић, Шурбатовић...

- Не бавим се ја тиме и нећу да уђем у клуб оних који ће да пљују по Стојковићу и Џајићу. То су легенде српског фудбала. Да, мислим да је народ желео и заслужио више. То мислим, као што мислим и за наш рукомет. То не значи да мрзим Милену Делић и да имам нешто против ње. Чак сам разговарао са њом. За седам до десет дана ћемо да разговарамо. Па да видимо како да у рукомету почнемо да имамо резултате и како да превазиђемо губитнички приступ како да будемо срећни када не примимо пет или десет година. Срећни смо када побеђујемо - истакао је Вучић.

Потом, Вучић је изнио и свој став о томе шта даље, пише Телеграф.

- Наш народ је научио да можемо да будемо први по стопи раста. Ако ту можемо, можемо и у фудбалу да будемо у осам, у шеснаест. Много улажемо. И на Европском првенству смо по томе у врху. Дакле, тражимо резултате.

- Сешћу ја са Драганом, и једним и другим. Сешће и важнији људи, хоћу да их чујем. То су моји другови, пријатељи. Ја нећу да причам о оставкама. Ја очекујем промене. Како ће се десити или се неће десити то ћемо да видимо. Очекујем једна озбиљан разговор. Нико у Србији неће да се задовољава 17. и 21. местом у Европи ни у чему. Немојте да се љутите ако то не можете да испратите. Срби хоће да буду увек у врху, да се боре. Када виде да може Хрватска до јуче, Грузија данас, хоћемо и ми. Није то ништа скандалозно, навео је Вучић па додао:

- Наши клубови дају много мањи допринос него радније. Тачно је да смо очекивали више, надали се. Људи морају да знају. Чекаћемо, разговараћемо, донећемо одлуке и следеће квалификације и првенство да направимо бољи резултат, закључује предсједник Србије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана