Важне информације за навијаче Србије пред меч са Енглеском

ГС
Важне информације за навијаче Србије пред меч са Енглеском

Репрезентација Србије сутра (недјеља, 16. јун) игра први меч у групној фази Европског првенства против Енглеске у Гелзенкирхену, а тим поводом организатор је објавио неколико важних информација за све оне који долазе на стадион.

-Доношење алкохола на ваше мјесто, укључујући оно пиво од 0% алкохола, није дозвољено. Алкохол се може купити на штандовима, али се не смије пити на трибинама. Важи ограничење куповине од два пива - наводе.

Дођите раније – Капије се отварају три сата прије почетка утакмице (18).

-Молимо Вас да урачунате доста времена за сигурносне провјере - поручуу организатори.

Носите мало ствари– Торбе веће од А4 неће бити дозвољене унутар стадиона.

Сви стадиони за ЕУРО 2024 су мјеста на којима пушење није дозвољено. Према томе, пушење, електронске цигарете и дувански производи који не горе нису дозвољени.

Српски навијачи ће се окупити на Мјесту окупљања навијача – Буер на Санкт-Урбанус-Кирхплацу, за славље прије утакмице.

До мјеста окупљања навијача вози Трамвај број 302 ка Бјуер Ратхаус (градска скупштина Бјуер) од централне станице у Гелзенкирхену до мјеста окупљања навијача (трамвајска станица Бјуер Ратхаус и пар минута хода).

До стадиона -  Трамвај број 302 ка БО-Лаер О-Њерк или БО-Лангендрер од Бјуер Ратхаус до стадиона (трамвајска станица ВЕЛТИНС-Арена)

Остале информације и вијести уживо, навијачи могу да потраже  на званичној апликацији Event Companion на званичној УЕФА ЕУРО 2024 страници, пише Курир спорт.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана