Селектор Шпаније Де ла Фуенте: Имамо најбољи тим и најбоље играче

Tanjug
Foto: X.com

КЕЛН - Селектор фудбалске репрезентације Шпаније Луис де ла Фуенте изјавио је да је његов тим заслужено изборио пласман у четвртфинале Европског првенства у Њемачкој, преносе шпански медији.

Шпанија је синоћ у Келну у осмини финала ЕП савладала Грузију резултатом 4:1. Шпанија ће у четвртфиналу ЕП играти против Њемачке.
    
"Имамо најбољи тим и најбоље играче. Наредник противник је моћан тим са сјајним играчима. Биће то врло неизвесна утакмица. Изборили смо пласман међу осам најбољих у Европи. Оно што одређује да ли сте јак тим или не јесте могућност да веслате и гурате у правом тренутку", рекао је Де ла Фуенте.
    
Он је потом похвалио младог шпанског нападача Ламина Јамала.
    
"Одиграо је добру утакмицу, али мислим да ће тек да буде добар. Можда је у неким тренуцима требало више да паузира. Ова утакмица му је помогла да научи многе ствари", додао је селектор Шпаније.
    
Поједини шпански медији упоредили су Јамала са аргентинским фудбалером Лионелом Месијем.
    
"Меси је најбољи играч у историји и чињеница да нас пореде је невероватна, али то није у реду. Нико не може да се пореди са њим, па ни ја, који сам тек на почетку каријере. Не поредите ме са њим, надам се да ћу да остварим само пола ствари из Месијеве каријере", истакао је Јамал.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана