Пикси спремио велико изненађење и паклени напад: Ово је тим Србије за меч против Словеније

Спортал
Foto: ФСС

МИНХЕН- Четвртак, 15 сати, Алијанц арена у Минхену. То је вријеме када ће Србија одиграти можда и кључну утакмицу у групној фази на ЕУРО 2024, а ривал је Словенија.

Спортал је на основу информација добијених из извора блиским ФСС добио пројектовани тим који ће изаћи на терен против Змајчека.

Драган Стојковић Пикси је свјестан да ће утакмица са Словенијом бити потпуно другачија од оне против Гордог Албиона, да ће Србија бити та која ће много више нападати, те је у складу са тим одлучио да, према сазнањима Спортала, крене офанзивније.

Највеће промене у тиму су те да нема Филипа Костића, за ког је Европско првенство у фудбалу завршено, али ни Сергеја Милинковића-Савића!

Пројектовани тим за меч Србија – Словенија изгледа овако:

Рајковић

Миленковић, Вељковић, Павловић

Живковић, Младеновић, Лукић, Илић

Тадић

Влаховић, Митровић

Упркос минималном поразу од Енглеске, партија коју су пружили репрезентативци Србије дала је наду да Орлови могу до пласмана у нокаут фазу ЕУРО 2024.

У појединим тренуцима, нарочито у другом полувремену, Орлови су били бољи ривал, о чему свједочи и статистика, али и анализа и утисци које су дали како домаћи, тако и инострани познаваоци фудбала.

Јер, како другачије објаснити да су “Л'Екип”, “Билд”, “Марка” и остали свјетски медији добрано искритиковали наступ енглеских мега звијезда, имајући у виду колико коштају, у којим клубовима играју и на крају крајева, таленат који посједују.

Ипак, Словенија је потпуно другачија екипа од Енглеза, али у овом моменту по Србију можда чак и опаснија, имајући у виду моменат и значај меча, али и несумњиво бреме фаворита које Пиксијеви момци носе на плећима, што потврђују и квоте на кладионицама, пише Спортал.

Све ћемо знати у четвртак око 17 сати, када се заврши судар са Змајчекима. Србија има квалитет, има и добру атмосферу, која је потврђена експресним извињењем Душана Тадића Драгану Стојковићу Пиксију и саиграчима, али и изјавама Николе Миленковића, Страхиње Павловића, па на крају крајева и предивном сликом заједништва екипе са Ђорђем Петровићем који је усред Европског првенства постао отац.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана