Пикси: Наравно да смо разочарани, али …

Танјуг
Пикси: Наравно да смо разочарани, али …

МИНХЕН - Селектор фудбалске репрезентације Србије Драган Стојковић рекао је да је разочаран, као и навијачи елиминацијом са Европског првенства, али је додао да су "орлови" први пут послије 24 године играли на ЕП и да нису "богом дани да сваког победе".

На конференцији за медије послије ремија (0:0) против Данске  упитан је да ли постоји клаузула у његовом уговору због које би могао да напусти мјесто селектора прије времена.

-Није то питање за мене и не постоји никаква клаузула у уговору. Немам чега да се стидим. Али ово што се нисмо квалификовали, то је спорт. Страховит напредак у дефанизиви, свакодневно смо радили на томе и изгледа да смо успели. Нема разлога за трагедију, нити ће икада бити трагедија -рекао је Стојковић.

Услиједило је питање о спорној ситуацији кад је Александар Митровић повучен за дрес у шеснаестерцу Данске.

-Тешко је са клупе видети и знати шта се тачно догодило. Видео сам да се жалио. Знамо да се такве ситуације дешавају у фудбалу. Играчи понекад осећају и мисле другачије од судија - истакао је Стојковић.

Навијачи су звиждали "орловима" на крају меча.

-Па и ја сам незадовољан исто. Захвалио бих се навијачима на великој подршци. Не очекујете да нас дижу у небо и да нас грле и љубе. Наравно да смо разочарани, али Србија је после 24 године на Европском првенству, то што неко мисли да смо богом дани и да ћемо сваког да победимо, то су навијачке страсти. Пружили смо све што смо могли, не можемо никога да кривимо - закључио је Стојковић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана