Пикси извршио промјену у посљедњи час

Телеграф
Пикси извршио промјену у посљедњи час

Фудбалери Србије од 15 часова на Алијанц арени играју против Словеније други меч групе Ц на Европском првенству, која је вјероватно најбитнија од свих када је у питању потенцијални пласман у нокаут фазу.

Селектор Орлова Драган Стојковић Пикси најавио је двије промјене у односу на стартну поставу са меча против Енглеске. То ће бити Филип Младеновић умјесто Филипа Костића, али и Душан Тадић, кога је селектор најавио од старта, највјероватније умјесто Сергеја Милинковић Савића.

Али, како сазнаје "Телеграф", то ипак неће бити једине промјене. Немања Гудељ ће такође испасти из стартне поставе, а умјесто њега ће у игру од првог минута Иван Илић.

Ово је можда и мало изненађење, али Стојковић очигледно жели од старта да направи притисак на Словенце и да их нападне офанзивнијом тактиком, пошто је Гудељ једини прави дефанзивни везни, док Илић има офанзивније карактеристике, као и остатак везног реда Орлова.

Јасна је идеја да Србија кроз пас игру има доминацију, као што је то био случај у другом полувремену утакмице против Енглеске.

Дакле, стартних 11 Србије за меч против Словеније би требало да изгледа овако:

Рајковић - Вељковић, Миленковић, Павловић, Живковић, Младеновић, Лукић, Илић, Тадић, Влаховић, Митровић.

Повезане вијести:

Срби пјевају у Минхену: Лука Дончић један је од нас (ВИДЕО)

Пред сусрет са Словенијом: Ђоковић поново подржао Орлове

Фудбалери Србије данас против Словеније: Побједа за корак ближе осмини финала

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана