Петровић се враћа у Србију: Пикси му дао дозволу због најважније ствари на свијету

ГС
Foto: ФСС

Српски репрезентативац Ђорђе Петровић је постао отац, те је селектор Драган Стојковић Пикси одлучио да му дозволи да се врати у Србију.

Сјајна атмосфера је владала на тренингу репрезентације Србије уочи одласка у Минхен и посебан дан за Ђорђа Петровића.

Селектор Драган Стојковић у договору са двојицом најискуснијих играча, Душаном Тадићем и Александром Митровићем, уз одушевљење свих осталих репрезентативаца, приредио је дивно изненађење новопеченом тати. На свијет је дошла Доротеа Петровић, Орлови су направили шпалир за тату Ђорђа, а онда му, као што обичаји налажу, исцјепали мајицу, пише Спортал.

– Иако је у току Европско првенство, родитељство је најважнија улога у животу. Хвала свима, драго ми је што сам овдје са вама, волио бих, наравно, да сам са њима, али Мистер ми је дозволио да скокнем послије меча са Словенијом и видим их. Хвала вам, част је и задовољство бити овдје, ајмо да остваримо жељени резултат -рекао је Ђорђе Петровић послије чега је услиједио велики аплауз саиграча.

Касније је Драган Стојковић Пикси одлучио да му да дозволу да се врати у Србију, а мала Доротеа је добила и дрес Орлова са својим именом на леђима.

Европско првенство се игра у Њемачкој.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана