Нови скандал на ЕУРО: Супруга оставила репрезентативца усред првенства?

Агенције
Нови скандал на ЕУРО: Супруга оставила репрезентативца усред првенства?

Брак енглеског репрезентативца Кирана Трипијеа је на климавим ногама, ако не и на ивици краха,

Такве сумње подгрејала је његова супруга Шарлот која је објавила загонетну поруку на Инстаграму и престала да га прати на овој друштвеној мрежи и то уочи меча против Словеније на Европском првенству.

"Прије или касније преболиш ср*ња за која си се заклео да их никада нећеш пребољети и то је најбољи осјећај на свијету", написала је она на Инстаграму, додавши: "Сунце сија, срећан понедељак, анђели моји".

Након тога је објавила фотографију на којој седи у свом аутомобилу и слуша музику док чека дјецу из школе.

Све ово је навело њене пратиоце да посумњају да је реч о могућем разводу. Иначе, пар је у браку од 2016. године и имају три сина. Наводно, њихов брак је већ неко вријеме "затегнут", пише Дејли мејл, а пар је покушавао да разреши несугласице пре почетка Еура, открили су извори блиски супружницима.

За разлику од осталих енглеских жена фудбалера, 29-годишња Шарлот одлучила је да остане код куће и да не оде да навија за вољену особу.

"Већ неко време је познато да ствари између њих не функционишу добро. Имали су низ проблема и покушавали су да их реше, али се показало да је то велики изазов. Шарлот је остала у Енглеској са њихова дјеца током Еура, за разлику од осталих жена фудбалера које су летеле у Немачку на утакмице... Биће занимљиво видјети шта ће им се десити после Еура“, открио је извор за Дејли мејл.

Да би у њиховом рају могло да буде невоља почело је да се наслућује још прошле године, када је фудбалер Њукасла снимљен како се приближава плавуши у караока бару, где је са саиграчима славио пласман у Лигу шампиона. На снимку који је тада процурио у јавност, види се како грли мистериозну жену, а затим ју је у једном тренутку подигао у наручје док је публика око њих певала. За то време Шарлот је била у Шпанији, где су се преселили док је играо за Атлетико Мадрид.

Претходно је признала да јој је тај потез јако тешко пао.

"Када смо се први пут преселили у Мадрид, дуго сам била сама. Осећала сам се тако усамљено, људи не виде ту страну... Отприлике четири месеца касније рекла сам супругу: 'Не знам да ли могу да останем. Киран, ја се осећам депресивно, овде немам породицу, немам пријатеље", рекла је тада.

Брачни проблеми су се заиста нагомилали у енглеској репрезентацији, која покушава да заташка све ове приче и фокусира се само на фудбал, али им то, бар за сада, баш и не иде. Поред Трипијера, пажњу јавности недавно је украо и његов саиграч Кајл Вокер, коме су се и супруга и љубавница појавиле на трибинама као подршка.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана