Нијемци од свега праве бизнис: Погледајте колико су зарадили од навијача на тренингу Србије

Телеграф
Нијемци од свега праве бизнис: Погледајте колико су зарадили од навијача на тренингу Србије

Знају Нијемци да направе озбиљан бизнис од свега, па су тако и велики број навијача на тренингу репрезентације Србије искористили како би додатно попунили своју касу!

Тако су у сриједу поподне направили праву фешту на стадиону "Росенау" и на храни и пићу су зарадили огроман новац. Додуше, у посљедњи час су одлучили да не наплаћују карте за тренинг Орлова - што је такође била опција организатора.

А цијене као цијене, ни на Балкану на сличним манифестацијама нису пуно мање. За пиво, као и за остала алкохолна пића, потребно је издвојити 4.50 евра, вода је пола евра мање, док је храна (кобасице, шницле, месо) 4.50 или 5.00 евра.

Судећи по кадровима са трибина, али и редовима који су били испред штандова, организатори су имали пуне руке посла. Подсјетимо, на тренингу је било око 2.500 навијача. Углавном српских, мада су Орлове гледали и Нијемци, Турци, Грци, Хрвати....

Иначе, на трибинама је било и добро познато име са терена Суперлиге - Драган "Рецко" Антић. Бивши фудбалер, својевремено алфа и омега Динама из Врања, играо је професионално фудбал баш на стадиону "Росенау" и дошао је да подржи Орлове пред старт ЕУРО.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана