Модрића тјешили саиграчи из Реала након дебакла

ГС
Модрића тјешили саиграчи из Реала након дебакла

Хрватска је на отварању Европског првенства јуче против Шпаније доживјела тежак пораз резултатом 3:0, а посебно утучен након утакмице био је капитен Ватрених Лука Модрић.

Изабраницима Златка Далића пресудило је катастрофално прво полувријеме у којем су Шпанци постигли три гола и тако осигурали побједу коју није могао спријечити ни искусни Модрић.

Након утакмице Модрић је подијелио дојмове с ривалама из репрезентације Шпаније, али и својим саиграчима из Реала Наћом Фернандезом и Даниелом Карвајалом који су га том приликом тјешили, преноси Кликс.

Фотографију је на друштвеним мрежама подијелио Хрватски фудбалски савез те је изазвао бројне коментаре углавном незадовољних навијача хрватске репрезентације.

Управо је Карвајал био један до стријелаца на утакмици на којој су још погађали Алваро Мората и Фабиан Руиз.

Иначе, Хрватској сада слиједи дуел с Албанијом у сриједу од 15 часова. Далићева екипа у тој ће утакмици тражити побједу јер би сваки други исход био тежак ударац у борби за пролазак групе.

Лоша вијест за њих је и разлика којом је Хрватска изгубила јер гол-разлика може имати велику улогу у одређивању поретка у групи, али и поретка најбољих трећепласираних екипа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана