Mbet краљевски бонуси за потпуни ЕУРО ужитак

Supernova
Mbet краљевски бонуси за потпуни ЕУРО ужитак

Дочекајте Европско првенство у фудбалу са налогом на mbet.ba и уживајте у специјалима, али и бонусима које смо припремили за играче.

Температура међу фудбалским фановима све је виша, а ми смо се потрудили да и они најизбирљивији пронађу игру за себе када је у питању Европско првенство у Њемачкој.

Такође, актуелан је и краљевски бонус добродошлице за нове играче који имају прилику да покупе 30 КМ+100 спинова без икаквих услова. Сви који изврше прву уплату добијају бонус од 100 посто, али ни ту није крај!

SBON уплате са 30% бонуса

Када играчи искористе бонусе добродошлице вишеструко ће им се исплатити уплата СБОН ваучером. Мбет својим играчима даје 30 одсто бонуса на чак 100 СБОН уплата. Уколико је играч, на примјер, допунио налог са 20 КМ, добиће додатних шест марака. И тако 100 пута заредом, јер је Mbet краљ бонуса!

Без провизије на уплату

Посебна погодност јесте што код нас не постоји провизија на уплату, па тако ни на SBON, а уколико се одлучите за овај вид допуне рачуна то ћете ускоро моћи да урадите на 40.000 локација широм РС.

Све детаље о овој промоцији, као и свим осталим пронађите на promo.mbet.ba, а запратите нас на друштвеним мрежама путем којих на занимљив начин извјештавамо о најважнијим спортским догађајима и организујемо супер изненађења за играче и пратиоце.

Mbet. Осјети моћ!

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана