Један од најбољих: Енглези се "плаше" Влаховића (ФОТО)

Б92
Foto: Juventus FC

Британски портал "Дејли мејл" је објавио листу од 10 фудбалера "звијезда", који би требало да се испрате на ЕУРО.

На листи се налази и српски нападач Душан Влаховић, који је заузео високо четврто мјесто.

Новинар "Дејли мејла" Дени Марфи, изабрао је 10 играча на које би требала да се обрати пажња у недјељама пред нама на Европском првенству у Њемачкој.

Поред Влаховића, на листи се налази и шпански "вундеркинд", као и везиста Енглеске, који је играо у Чемпионшипу прошле сезоне.

На првом мјесту је Нијемац Јамал Мусиала, прати га Ламин Јамал и Едуардо Камавинга.

Четврто мјесто заузима Влаховић.

Они у свом тексту истичу.

"Његово подизање форме у Јувентусу је опомена за Енглеску, која ће одмјерити снаге са Србијом у првој утакмици ове недјеље. Не тако давно изгледало је да сви у Премијер лиги јуре Влаховића, који је изабрао Јуве прије Арсенала, када је напустио Фиорентину 2022. године."

"Постигао је 18 голова прошле сезоне, а у тандему са Александром Митровићем у нападу, биће изазов за Герета Саутгејта, кога да стави у одбрану."

"Он може да буде тај који ће да донесе 'прасак'. Довољна му је само полушанса да постигне гол", стоји у тексту "Дејли мејла".

Иза њега на листи се налазе Белгијанац Лоис Опенда, Мануел Акањи (Швајцарска) из Манчестер ситија, Португалац Антонио Силва, турски репрезентативац Кенан Јилдиз, Влаховићев саиграч из Јувентуса, као и Флоријан Вирц из Бајер Леверкузена, а 10. мјесто заузима Адама Вартон из Кристал Паласа.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана