Херој Србије након утакмице: Гас до даске и идемо!

Танјуг
Foto: Танјуг/ АП

МИНХЕН- Фудбалски репрезентативац Србије Лука Јовић изјавио је данас у Минхену да ће његов тим ићи на побједу против Данске у последњем колу групе Ц на Европском првенству у Немачкој.

Фудбалске репрезентације Србије и Словеније одиграле су данас у Минхену без побjедника, 1:1 у мечу другог кола групе Ц.

Словенија је повела 1:0 у 69. минуту поготком Жана Карничника, али је Јовић гол у петом минуту надокнаде времена донио бод Србији.

"Успели смо да извучемо бод на крају који ће нам значити јер ћемо имати за шта да се боримо у последњој утакмици против Данске", рекао је Јовић после меча за РТС.

Он је похвалио фудбалере Словеније.

"Била је добра, квалитетна утакмица, у високом ритму. Очекивали смо такву утакмицу, морам да похвалим екипу Словеније, знао сам да су квалитетни, али су ме јако позитивно изненадили. На крају могли смо да дођемо до победе, имали смо ситуације у последњих 15-20 минута, али нисмо успели да искористимо шансе. Идемо даље, чека нас следећа утакмица да се припремимо што боље. Даћемо све од себе да остваримо победу", истакао је Јовић.

Пред "орловима" је и меч са Данском у уторак.

"Нема шта, по мени одиграли смо две добре утакмице, квалитетне, против квалитетних противника. Прву утакмицу смо изгубили, заслужили смо више. Данас је нерешен резултат био најреалнији исход. И данас и против Енглеза смо ишли на три бода. Тако ћемо и против Данаца. Гас до даске и идемо", казао је Јовић.

У другом мечу другог кола групе Ц, од 18 сати играће Енглеска и Данска. Енглеска је прва на табели са три бода, Словенија има два, а Данска и Србија по један.

Србија ће у трећем колу групе Ц 25. јуна играти против Данске, док ће се Словенија истог дана састати са Енглеском.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана