Душан Тадић: Учинићемо све да прођемо у наредну рунду Европског првенства

Танјуг
Foto: Агенције

СТАРА ПАЗОВА - Капитен фудбалске репрезентације Србије Душан Тадић изјавио је данас да ће његов тим учинити све да прође у другу фазу такмичења на Европском првенству у Њемачкој.

ЕУРО ће бити одржан у Њемачкој од 14. јуна до 14. јула, а Србија ће играти у групи Ц са селекцијама Енглеске, Данске и Словеније.

"Расположење је супер, као и обично. Ова група, генерација, сви се заједно држимо, све је у најбољем реду. Мислим да су биле доста добре провере, Аустрија ме је јако пријатно изненадила, Шведска је добра екипа. Резултат није био толико битан, задовољан сам проверама", рекао је Тадић на конференцији за медије у Старој Пазови.

 "Орлови" вечерас путују у Њемачку, а први меч ће одиграти 16. јуна против Енглеске.

"Требало би да идемо меч по меч. Енглеска нам је најбитнији фокус. Учинићемо све да остваримо добар резултат, они су главни фаворити, али учинићемо све да остваримо добар резултат, учинићемо све да остваримо циљ, да прођемо у наредну рунду ЕП", додао је Тадић.

Он је истакао да нема еуфорије као уочи Свјетског првенства у Катару.

"Мислим да је сад доста другачије. Прошли пут је била већа еуфорија, са ким год сам причао, било је полуфинале минимум. Сада је добро да нема толике еуфорије. Учинићемо све да прођемо групу, то можемо да обећамо, све ћемо да урадимо за добар резултат", истакао је капитен репрезентације Србије.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана