Вјерили изабранице на истом мјесту у размаку од 55 година: Деда и унук са Косова и Метохије расплакали Србију

ГС
Вјерили изабранице на истом мјесту у размаку од 55 година: Деда и унук са Косова и Метохије расплакали Србију

Породично стабло Совтића и тренутно има 17 чланова, а Крста је пожелио, да први корак заједничког живота направи тамо гдје су му корени

На друштвеној мрежи Фејсбук појавио се снимак који је многим корисницима натерао сузе на очи. Како се види, у Цркви Богородице Љевишке на Косову и Метохији догодиле су се две веридбе, али у размаку од неколико деценија. На истом мјесту, и деда и унук упитали су своје изабранице да ли ће им бити животне партнерке.

- Уз благослов Оца Владана Вукомановића, Крста ( Саша) Совтић пореклом из Призрена, запросио  је своју дугогодишњу девојку Јовану Ђорђевић из Косовске Каменице у Цркви Богородице Љевишке. Пре 55 година, на стотинак метара од ове светиње, његов деда Крста ( Драгомира) Совтић, по коме је добио име, започео је живот са супругом Косаром - стоји у објави Фејсбук странице Косово и Метохија
Породично стабло Совтића и тренутно има 17 чланова, а Крста је пожелео, да први корак заједничког живота направи тамо где су му корени.

- Хвала од срца Оцу Владану Вукомановићу, свештенику у Богородици Љевишкој, на благослову и подршци да ово двоје дивних, младих људи започну заједнички живот баш на овом месту. Нека им заједнички живот буде пун љубави, вере и наде и постојан као место са кога су кренули, а да Отац Владан крсти много Совтића – објављно је на Фејсбуку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана