Стави Нес на прво мјесто и освоји награду

А. Благојевић, Фото. Г. Шурлан
Стави Нес на прво мјесто и освоји награду

Бањалука - Једна од најслушанијих радио-станица у Босни и Херцеговини организује нешто ново овог љета за све своје вјерне слушаоце.

Ријеч је о наградној игри "Нес - моја прва станица, која ће од 15. до 30. јуна бити реализована у градовима широм БиХ. Слушаоце Нес радија, поред дружења са Нес патролом очекује више од 300 вриједних награда.

Све што је потребно да урадите како бисте освојили неку од награда је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту. И зато, ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите у вашем граду и освојите награду.

Тихана Тепшић, директорица програма Нес радија, истакла је да су овом наградном игром хтјели да се захвале свим вјерним слушаоцима на повјерењу које им указују већ 16 година.

"Ово је прилика да на интересантан начин обрадујемо наше слушаоце, анимирамо их да прате програм Нес радија и даље, као и да се забаве с нашом екипом на улицама градова широм БиХ", казала је Тепшићева.

Уз вриједне награде на фреквенцијама Нес радија слушаоци могу добити много занимљивих садржаја, квалитетних информација и најбоље музике. Увијек расположена екипа труди се да из године у годину развесели, информише и обрадује слушаоце свих старосних категорија.

Ова радио-станица почела је емитовати програм 1. јуна 1997. године и од почетка до данас задржала је слоган "Мјесто гдје престаје мржња, а почиње љубав". Према свим релевантним домаћим и међународним истраживањима Нес радио се налази међу три најслушаније радио-станице у БиХ.

Бојан Драгишић, један од чланова екипе која ће патролирати бх. градовима, позвао је слушаоце да уживају у лијепом времену, вожњи и дружењу са Нес екипом.

"Јако сам еуфоричан прије почетка овог, за нас великог пројекта и нестрпљиво чекам да видим како ће наши слушаоци реаговати на изненађења која спремамо за њих", рекао је он.

Нес патрола ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Потражите их и освојите награду.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана