Слушаоци кршили саобраћајне прописе како би зауставили Нес патролу ФОТО

Алдијана Благојевић
Слушаоци кршили саобраћајне прописе како би зауставили Нес патролу ФОТО

Наградна игра једне од најслушанијих радио станица у Босни и Херцеговини, Нес – моја прва станица се настаља и данас када ће екипа Нес патроле подијелити много вриједних награда својим слушаоцима у Броду и Дервенти.

Протеклог викенда су обрадовали бројне слушаоце у Лакташима и Бањалуци, а данас то исто могу очекивати возачи у Броду и Дервенти који пронађу патролу Нес радија на улицама свог града, под условом да вам је на радио-пријемнику у аутомобилу Нес радио на првом мјесту.

До сад незапамћено интересовање владало је на улицама Бањалуке у недјељу. За само сат времена екипа Нес патроле подијелила је преко пола награда намијењених за тај дан.

Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан Нес патроле је истакао да су људи кршили саобраћајне прописе како би зауставили патролу и освојили неку од вриједних награда.

„Такође нам се десило да је радник са једне бензинске пумпе, када је примјетио нашу екипу напустио своје радно мјесто како би нас зауставио.

Бањалучани су заиста били јако активни.  Убудуће нећемо спомињати тачно у којем смо дијелу града, зато што нас возачи јако брзо лоцирају", казао је Драгишић.

Брод и Дервента су данашња станица Нес патроле; Немојте чекати да они зауставе вас, потражите их и освојите вриједне награде.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу "Нес - моја прва станица", и препознатљивим мајицама и кацкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеце одредиште.

Екипа Нес радија це од 15. до 30. јуна патролирати у сљедецим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњиц Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихац, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана