Потражите Нес патролу на улицама Новог Града и Козарске Дубице

Алдијана Благојевић
Потражите Нес патролу на улицама Новог Града и Козарске Дубице

Још један занимљив и врео дан екипа Нес патроле провела је јуче на улицама Челинца и Котор Вароша, а данас се спремите за дружење у Новом Граду и Козарској Дубици.

Слушаоци, случајни или намјерни возачи одушевљени су и пуни хвале за наградну игу.

У највећем броју случајева возачи су сами заустављали Нес патролу, а често се дешавало да патрола остаје на једној локацији због превелике заинтересованости. Грађани су такође са балкона из својих станова, али и из појединих локала поздрављали екипу Нес радија.

"Наградна игра Нес радија је право освјежење у овим љетним данима. Свака част екипи која је реализовала пројекат Нес – моја прва станица. Идеја је пун погодак, а Нес радио је убједљиво најбољи у Босни и Херцеговини", казао је један од слушалаца у Челинцу додајући да је задовољан наградом коју је освојио.

Како каже срећан је и због тога што је имао прилику да упозна дио екипе која свакодневно креира радијски програм.

У редакцију Нес радија свакодневно стижу позиви знатижељних слушалаца која је сљедећа станица Нес патроле, а награђени слушаоци се захваљују путем порука, па су тако чак и Бојана Драгишића, члана Нес патроле лично контактирали на фацебоок-у.

Ову прилику су многобројни слушаоци искористили да лично похвале програм Нес радија и искажу своју оданост која траје преко 10 година.

Потражите их данас у Новом Граду и Козарској Дубици и освојите једну од 300 вриједних награда.

Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана