Посјетом Сарајеву завршена наградна игра Нес радија

Алдијана Благојевић
Посјетом Сарајеву завршена наградна игра Нес радија

Велика наградна игра једне од најслушанијих радио-станица у Босни и Херцеговини, „Нес - моја прва станица" завршена је јуче посјетом Сарајеву.

 "Возачи у Сарајеву су нас изненадили својим позитивним реакцијама. Многи су нас угостили у сарајевским локалима. Заиста сам срећан што сам имао прилику да упознам неке од наших највјернијих слушалаца и да кроз разговор с њима видим колико нас воле. Драго ми је, и поносан сам што сам био дио екипе која је реализовала пројекат  Нес – моја прва станица", рекао је Бојан Драгишић, члан Нес патроле.

Претходних дана награђени слушаоци нису крили одушевљење идејом и концептом наградне игре која се дешавала на улицама бх. градова, као и приликом да упознају дио екипе која свакодневно креира радијски програм.

 "Сарајево вас много воли. Драго ми је што наградну игру завршавате посјетом нашем граду. Желим да и даље трајете и останете најслушанија радио-станица на нашим просторима, која својим слушаоцима нуди много квалитетних информација, праве музике. Кроз ову наградну игру, посјетом бх.градовима, дружењем са слушаоцима и вриједним наградама које сте припремили за све нас, показали сте колико мислите на своје слушаоце и хвала вам на томе", рекао је награђени слушалац у Сарајеву.

Екипа Нес радија је која од 15. до 30. јуна патролирала у многим градовима у Босни и Херцеговини била је права атракција за грађане. У већини случајева возачи су сами заустављали патролу, међутим, било је много и оних који су након најаве на радију покушали да пронађу Нес патролу, али без успјеха, па су се разочарани јављали у редакцију Нес радија, као и на њихову Фацебоок страницу. Велики број грађана је искористио прилику да када примјете патролу у неком од локала док су одмарали приђу да се фотографишу и да похвале програм ове радио-радио станице, као и пројекат „Нес-моја прва станица", за који су многи рекли да је био право освјежење овог љета.

 

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана