Ово је најсретнији дан у години

ГС
Ово је најсретнији дан у години

Данас је осми август, а по многим вјеровањима овај дан се сматра најсретнијим даном у години.

Његова тајна крије се у двије осмице, што према тврдњама астролога симболизује двоструку срећу.

У кинеској култури се велики значај придаје броју осам који се сматра посебно сретним, 'одражава моћ, обиље и успјех, а будући да његов облик формира знак бесконачности, такође има и езотерично значење'.

Други разлог због којег се број осам сматра сретним је његов савршено симетрични облик. Може се пререзати напола на било који начин, а обје половине ће бити идентичне једна другој.

"Савршена симетрија омогућава савршену равнотежу. Данашња вибрација бројева 8-8 шаље поруку обнове и тражи од вас да направите храбар корак најприје на свом животном путу. Ако задржите исправан став у овом тренутку, постоји потенцијал за велики успјех у свему што радите", рекла је астролог Ејми Зернер.

Сунце, које влада нашом енергијом и фокусом, плеше с Јупитером, планетом чуда и среће, напомињу астролози. Требали бисте се осјећати као да сте  на врху свијета па уживајте у односима и њиховој стабилности.

"Требате искористити своје добро расположење, ентузијазам и самопоуздање како бисте максимално искористили срећу повезану с овим даном. Направите нешто важно јер вас тренутно прати велика срећа", казао је астролог Кајл Томас.

Осми август посебан је јер тада Венера, планета љубави и љепоте, љуби Јупитер, планета чуда. Зато је ово савршен период да пронађете праву љубав, а не само љетну авантуру. Ако сте некога упознали, широм отворите очи и срце јер је осјећај можда пуно јачи него што ви мислите, преноси "24сата".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана