Откривено зашто Меган Маркл није дошла у Балморал

ГС
Откривено зашто Меган Маркл није дошла у Балморал

БАЛМОРАЛ - Принц Хари примијећен је како се укрцава у авион из Шкотске дан након бакине смрти, након што му је краљ Чарлс наводно рекао да "није у реду" да Меган Маркл види краљицу прије њене смрти.

Војвода од Сасекса био је први члан краљевске породице који је напустио Балморал након смрти 96-годишње краљице Елизабете ИИ, након што трагично није могао стићи у Абердиншајер на вријеме да се опрости прије него што је она умрла у четвртак.

Особље аеродрома у петак је ухватило војводу док га је у 10:20 ујутро пратило на лет "Бритисх Аирwаyса" за Лондон.

Претпоставља се да се сада вратио у Фрогмор Котеџ у Виндсору гдје се очекује да ће остати до краљичиног државног спровода у Вестминстерској опатији који ће се вјероватно одржати 19. септембра.

“Чарлс је рекао Харију да није исправно ни прикладно да Меган буде у Балморалу у тако дубоко тужно вријеме”, рекао је извор за "Тхе Сун".

Извор је додао да је краљ желио да само ужа породица буде уз краљицу.

“Наглашено му је да Кејт не иде и да би број људи заиста требао бити ограничен на најужу породицу. Чарлс је врло, врло јасно рекао да Меган неће бити добродошла.”

Док се прво вјеровало да ће бивша глумица бити уз супруга у Шкотској, гласноговорник пара је појаснио да ће она остати у Лондону.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана