Операција Тримуф: Жири против студенткиња

Глас Српске
Операција Тримуф: Жири против студенткиња

Једно од најузбудљивијих гала вечери у ријалитију "Операција Тријумф", до сада, обиљежила је одлука жирија да номинује три дјевојке за избацивање, од којих су Соња и Нина спасене, док ће се за наклоност публике у недјељи која слиједи борити Никола Пауновић и Aна Бебић.

Израз невјерице на лицу Вукашина Брајића, када је Aна Михајловски саопштила да је он тај такмичар који ће остати у академији "Операције Тријумф", говорило је да није очекивао такву информацију. Са друге стране, његов колега Ђорђе Гогов био је насмијан, упркос томе што ће убудуће овај ријалити шоу гледати од куће.

Публика је још једном спасила Aлександра Белова, али је чланица жирија Марина Туцаковић дала до знања младом Македонцу да жири само чека једну његову грешку да би га номиновали. Ипак, судећи према реакцијама публике до тога неће доћи, јер је Aлександар апсолутни фаворит, што су показале и реакције присутних у студију на Кошутњаку сваки пут када би неко од водитеља споменуо његово име.

Данијел Павловић, један од "најомрженијих" студената, још један викенд је провео у свађама са укућанима, које су се наставиле у понедјељак увече након гала вечери, када је кулминирао Павловићев сукоб са Игором Цурковим.

Што се гостију тиче, они су као врхунски професионалци одрадили свој дио посла, и од свих звијезда које су гостовале досад, највише су студентима пришли као другари.

Данијела Мартиновић је показала да је остала један од најбољих женских вокала у поп водама на овим просторима, а млади Бојан Маровић је изазвао одушевљење међу присутним дјевојкама на Кошутњаку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана