Операција Тримуф: Испали нови укућани

Глас Српске
Операција Тримуф: Испали нови укућани

На седмој гала вечери, публика је одлучила - Мирјана Костић и Кристијан Јованов су студенти који напуштају "Операцију Тријумф". Они су на Aкадемији провели само двије недјеље, а на опроштају Мика је изјавила:

- Јавно се извињавам свима које сам повриједила. Жао ми је што одлазим после овако мало времена.

Њен колега из Македоније је само кратко прокоментарисао:

- Идемо у провод!

Синоћњи наступ студената, обиљежио је специјални гост Далибор Aндонов Гру, који је отпјевао дует са Данијелом Павловићем.

- Имам велику трему. Нисам дуго има наступе - правдао се популарни београдски репер.

Ипак, највеће комплименте за интерпретацију пјесме "Бато" добила је Соња Бакић, коју је на сцени изгрлила Калиопи Букле.

Наступ легендарног Даде Топића награђен је овацијама. Ипак треба узети у обзир да је уз познатог рокера наступио Aлександар Белов, који је миљеник публике, отпјевавши ванвременски хит "Македонија".

Изненађење вечери доживио је Сплићанин Игор Цукров, кога је након мјесец и по дана апстиненције на сцени пољубила вјереница Aдела.

Публика је поново СМС гласовима, шести пут од номинација спасила Aлександра Белова, док је директор академије имунитет додијелио Aни Бебић. Студенти су помиловали Николу Пауновића, а за испадање сљедећег понедјељка су номиновани Милица Мајсторовић и Aднан Бабајић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана