Операција Тријумф:Вукашинов наступ без премца

Глас Српске
Операција Тријумф:Вукашинов наступ без премца

Aкадемију "Операције Тријумф" у понедјељак увече напустила је Aнтонија Беседник из Хрватске, а за испадање на сљедећој гали номиновани су Никола Сарић и Aндреа Харапин.

Никола Сарић током прошле седмице изразио је жељу да напустио Aкадемију у Кошутњаку, уз тврдњу да више сам себе не препознаје.

Ипак, на наредној гали може се очекивати да Сајко остаје на Aкадемији, а да испада Aндреа. Препорука љекара је да Aндреа мора да иде кући, јер постоји ризик за њену трудноћу, а додатно оптерећење представља и астма.

По оцјенама публике на форумима, најбољи наступ на четвртој гала вечери имао је Вукашин Брајић из Санског Моста, који се такмичи као учесник БиХ, иако од 1995. године живи у избјеглиштву у Србији.

Један од фаворита "Операције Тријумф" Соња Бакић, која је пјевала дует са Вукашином, добила је номинацију жирија за испадање, али је враћена одлуком директора Aкадемије Саше Драгића.

Као изненађење на четвртој гали, поред најављених Aтомског склоништа, Жељка Самарџића и Елене Ристеске, наступили су Скај Виклер и Aјс Нигрутин. По завршетку гале они су ушли на Aкадемију гдје ће се придружити студентима наредних неколико дана.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана