Операција Тријумф:Пето гала вече без изненађења

Глас Српске
Операција Тријумф:Пето гала вече без изненађења

Пето гала вече "Операције Тријумф" као што се и очекивало, избацило је на површину како предности, тако и недостатке већине студената.

Директор Aкадемије Саша Драгић је направио такав избор пјесама за такмичаре, у чијој је интерпретацији поред вокалних могућности била неопходна кореографија и комплетан сценски наступ. На почетку вечери Aндреа се својом, али и вољом гледалаца, опростила од риалитија, због трудноће за коју је сазнала за вријеме боравка у кући на Кошутњаку.

Македонац Aлександар Белов је пети пут заредом изабран као фаворит публике, а од номинација су спасени Никола Пауновић по избору колега и Нина Петковић коју за коју су се заузели професори.

Игор Цурков је показао да има најбоље вокалне могућности, отпјевавши заједно са Кемалом Монтеном пјесму "Није хтјела" на маестралан начин.

Као миљеник публике показао се и Ђорђе Гогов, који је био "најлуђи" на бини, док је изводио класик "Guns n' Roses-a", "Paradise City ".

Данијел и Јасмина су номиновани и једно од њих двоје ће на сљедећој гала вечери напустити шоу.

Јединим инцидентом вечери може се сматрати "свађа" Николе Пауновића са Марином Туцаковић, која је рекла да он никада неће постати звијезда, на шта је Никола енергично одреаговао.

Шоу су послије седам дана учествовања напустили Скај Виклер и Aјс Нигрутин, који су за крај "одреповали" пјесму коју су направили о ријалитију док су били у кући.

Наступи Кемала Монтена и Бориса Новковића били су управо онакви како се очекивало. Професионални и одлични!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана