Операција Тријумф:Ново гала вече доноси узбуђења

Глас
Операција Тријумф:Ново гала вече доноси узбуђења

У оквиру "Операције Тријумф" у понедјељак увече се одржава седмо гала вече, које ће по свему судећи бити најзанимљивије до сада, јер је чак половина студената номинована.

Што се гостију тиче, наступиће легенда домаће поп-рок сцене, и новопечени пјевач групе "Леб и сол" Дадо Топић, те македонска звијезда у успону Калиопи.

Заједно са Топићем ће пјевати Aлександар Белов, који ће, логично, извести "Македонију", а Никола Сарић се одлучио за други ванвременски хит "Да ли знаш да те волим".

У односу на досадашње гала вечери, једина промјена ће бити изостанак водитељке Aне Михајловски, која ће прескочити  шоу из приватних разлога, јер је отишла на десетодневни пут. Иако су зли језици Aнин изостанак схватили као распад ријалитија, челни људи продукцијске куће "Emotion" су демантовали такве гласине.

Жири који је прошле гала вечери, био ослобођен својих обавеза, вечерас ће имати више него тежак задатак да изабере студенте који ће бити номиновани, јер из емисије у емисију остају све бољи и бољи кандидати.

Седмо гала вече почиње у 22 часа, уз директан пренос на програму РТРС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана