Операција Тријумф:Непотребни коментар Пишекове

Глас Српске
Операција Тријумф:Непотребни коментар Пишекове

Ријалити шоу "Операција Тријумф" поново је ујединио земље бивше Југославије, али су емоције учесника и гледалаца шоуа понекад веће него што би требало.

Послије одличног пјевања Сплићанина Игора Цукрова на гала вечери, водитељки Николини Пишек се отело:

- I am proud to be Croat.

Коментар је некима запарао уши, не зато што неко не треба да буде поносан што је Хрват, већ зато што том коментару у оваквом шоуу нема мјеста.

Она није једина, јер је утисак и да чланица жирија Исмета Дервоз-Крвавац користи сваку прилику да, мало више од осталих, нахвали кандидате из БиХ, попут Aднана и Јасмине, која је избачена из шоуа.

Портпарол продуцентске куће "Emotion" Маринела Квапил рекла је да такве ствари не могу да се избјегну, јер је нормално да људи из Хрватске, БиХ, Србије, Македоније или Црне Горе навијају или су наклоњенији кандидатима из својих земаља.

- Неко то више показује, неко мање. Чињеница је да је ово први регионални шоу такве врсте и да такве ствари не могу да се избјегну. Неко ће можда рећи да су чланови жирија наклоњенији неком кандидату, а мање неком другом, или да показују више симпатија према неком кандидату. То су нормалне ствари и не треба око тога правити нешто више - рекла је Маринела Квапил.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана