Операција Тријумф ушла у другу половину

Глас Српске
Операција Тријумф ушла у другу половину

На половини ријалити шоуа "Операција Тријумф", ствари се полако почињу кристализовати и фаворити испливавају на површину.

Иако се посљедњих неколико дана шушкало да ће у шоу бити убачено још пар учесника, изгледа да од тога за сада нема ништа јер као кажу челни људи из "Emotiona", ријалити ће тек у наредном периоду добити на занимљивости.

Пред вечерашњу гала вече, студенти се марљиво припремају за своје наступе, тако се у посљедњих пар дана нису медијски експонирали.

Ипак, они који су пунили насловнице медија широм региона, били су водитељи.

Тако је хрватска љепотица Николина Пишек изјавила да би се радо сликала за српску верзију "Плејбоја" и да јој то не би представљало проблем јер се, као сама каже, сликала на много експлицитније начине, у односу на фотографије које се појављују у најпопуларнијем мушком магазину на свијету.

Што се гала вечери тиче, припреме теку без већих проблема.

Као гости су најављени Данијела Мартиновић, хрватска пјевачица која се дуго времена није појављивала у јавности, тако да се "Операција Тријумф" може сматрати и њеном другом шансом, те једна од најмлађих звијезда на домаћем естрадном небу Бојан Маровић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана