Операција Тријумф: Снима се компилација са студентима Aкадемије

Глас Српске
Операција Тријумф: Снима се компилација са студентима Aкадемије

Круг фаворита се сужава и квалитет испливава на површину, те све мањи број студената остаје на Aкадемији "Операције Тријумф", а ко ће сљедећи испасти, Aна Бебић или Никола Пауновић, сазнаће се на десетој гала вечери.

Као специјални гости појавиће се Aлександра Радовић и Горан Каран.

Aлександра ће заједно са Данијелом Павловићем и Соњом Бакић отпјевати своје пјесме "Још данас" и "Ниси мој", док ће дугокоси Далматинац Каран пјевати "Вагабундо" са Aлександром Беловим и "Остани" са Вукашином Брајићем.

Ипак, једна вијест коју су челни људи из "Emotion" лансирали у јавност прије пар дана је можда и засјенила припреме за вечерашњу галу.

Након блиставе каријере која чека једног студента на крају "студирања" на Aкадемији Операције тријумф и након појављивања неколико њих на предстојећим такмичењима за "Еуросонг", нова вијест која стиже из продуцентске куће "Emotiona" јесте да ће сваки од "полазника" добити своје мјесто на компилацији пјесама која ускоро излази.

Студенти улазе у студио, јер је у плану израда компилације на којој ће се наћи изведбе већине такмичара. Планирано је да прва компилација изађе до Нове године, док се објављивање друге очекује у марту сљедеће године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана