Операција Тријумф: Нестрпљење пред гала вече

Глас Српске
Операција Тријумф: Нестрпљење пред гала вече

У "Операцији Тријумф" све је спремно за осмо гала вече на коме ће Милица Мајсторовић или Aднан Бабајић напустити кућу, а као гости су најављени "Цолониа" и "Дивље јагоде".

Aтмосфера ма Кошутњаку се знатно поправила у односу на почетак мјесеца, тако да сви са нестрпљењем очекују вечерашњу галу.

Организатори ријалитија су одлучили да уколико једини босански представник Aднан буде избачен, да у шоу уврсте још бар двоје његових земљака, јер сматрају да ће то утицати на гледаност у Босни и Херцеговини.

Зеле Липовача, вођа "Дивљих јагода", изјавио је да већина кандидата има шансе за музичку каријеру само уколико су спремни да се у потпуности посвете том позиву.

Са њима ће бину подијелити Никола Пауновић и Ђорђе Гогов, који ће отпјевати познату баладу "Криво је море", односно "Мотори", док ће Нина Петковић и Соња Бакић заједно са "Цолониом" наступити са пјесмама "Мирно море" и "Пламен од љубави".

Све што ће се дешавати на осмој гала вечери, али и у "Операцији Тријумф" уопште, гледаоци ће моћи да прате на програму РТРС-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана