Операција Тријумф: Наташа гост на једној од гала

Глас Српске
Операција Тријумф: Наташа гост на једној од гала

Послије Aнастасије, Марије Шерифовић, Сергеја Ћетковића, Марине Перазић и осталих звијезда које су наступиле у "Операцији Тријумф", "Емотион" је спремио још једно изненађење - концерт Наташе Беквалац, први послије удеса Даче Икодиновића.

Наредног понедјељка у Кошутњаку ће наступити Македонка Калиопи Букле и Дадо Топић, а очекује се да се Наташа Беквалац појави на сцени "Операције Тријумф" можда већ у понедјељак, 17. новембра.

Ситуација у кући и више је него напета. Студенти су нервозни због прошлонедјељних номинација, а тензије је накнадно подигао и директор Aкадемије Саша Драгић, који је апеловао на организаторе ријалити шоуа да исправе грешку и пронађу начин да амнестирају Кристијана и Мику, који су у понедељак грешком номиновани са осталим укућанима. Драгић је у емисији "Велики мозак" поновио да ово двоје студената није учествовало у договарању око номинација због којих су сви кажњени, нити су показали недисциплину према професорима или незадовољство према добијеним пјесмама, јер нису били присутни у кући.

Драгићев захтјев је изазвао лавину коментара незадовољних студената од којих су највише предњачили Вукашин и Данијел.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана