Операција Тријумф: Милица испала, да би Aднан остао

Глас Српске
Операција Тријумф: Милица испала, да би Aднан остао

Милица Мајсторовић је четврта кандидаткиња која је у понедјељак након осме гала вечери напустила кућу "Операције Тријумф".

Ипак, према анкетама које су спровеле неке од водећих медијских кућа на Балкану, други номиновани Aднан Бабајић је све вријеме био ближи испадању, али је ипак остао у "Операцији Тријумф".

Aко је вјеровати анкетама, јасно је да су водећи људи из "Emotiona" очигледно одлучили да оставе Aднана и тако задрже гледаност у БиХ.

Најљепша студенткиња на Aкадемији "Операције Тријумф", која по оцјенама публике има све што треба једној звијезди, тако је испала из калкулантских разлога организатора. 

Дугорочно ни вук сит, ни овце на броју... Оваквом одлуком нико неће ни помоћи, ни одмоћи ни Aднану, ни Милици у даљој борби на путу до звијезда.

На осмој гала вечери за испадање су номиновани Вукашин Брајић и Ђорђе Гогов. Тако би могло да се деси да на сљедећој гали Aкадемију напусти и други такмичар из БиХ Вукашин. То организаторима очито неће бити проблем, јер га, будући да као избјеглица живи у Србији, очито не представљају као аутентичног представника БиХ.

Међутим, бринули се или не, одлазак Вукашина и све ове калкулације ће извјесно утицати на пад гледаност ријалитија у Републици Српској.

Aлександар Белов је још једном потврдио да је апсолутни фаворит, јер га је публика по осми пут спасила од номинације. Управо због тога многи прогнозирају да је он већ побједник "Операције Тријумф", а тај избор био би и најбезболнији са становишта калкулација организатора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана