Операција Тријумф: Ко прије Милици...

Глас Српске
Операција Тријумф: Ко прије Милици...

Милица Мајсторовић је седми студент који је напустио ријалити шоу "Операција Тријумф", али је прва којој је обећано снимање албума. О свом односу са Скајем Виклером објашњава да би прије жељела да музички сарађује са њим и да нису прорадиле емоције.

Једна од најљепших студенткиња је након избацивања са Aкадемије подијелила са новинарима своје утиске из куће на Кошутњаку.

- Задала сам себи задатак да на Aкадемији останем педесет дана и то сам и испунила. За то време сам имала прилику да се спријатељим са осталим студентима, да сарађујем са одличним професорима. Ма све је било одлично - рекла је Милица, али и то да јој се најмање свиђао ритам "Трчање, батерије, буђење".

Кроз смијех је рекла да није тражила да је посјети Скај Виклер, упркос чињеници да су се њих двоје највише зближили током његовог боравка на Aкадемији.

- Нисам се заљубила у њега, нису прорадиле емоције. Не могу да кажем да ми се не свиђа као мушкарац, али ме просто не привлачи на тај начин. Волела бих сарадњу са њим и надам се да ће ми урадити песму - објашњава млада Крагујевчанка.

Ипак, на питање кога би вољела да види кад напусти Aкадемију, бившег дечка или могућег "музичког сарадника" Скаја Виклера, Милица је одговорила са:

- Ко пре мени...

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана