Операција тријумф: Ђорђе не би пјевао Балашевићеве пјесме

Глас Српске
Операција тријумф: Ђорђе не би пјевао Балашевићеве пјесме

Ђорђе Гогов је осми студент који је напустио Aкадемију "Операције Тријумф". Увијек добро расположен, млади пјевач је и по изласку још једном очарао жири. Тончи Хуљић му је чак предложио да направи рок бенд са екипом с Aкадемије, а Исмета Дервоз-Крвавац изразила је јаку жељу за доласком на његов први самостални концерт.

Ђорђе сматра да је његовом испадању пресудило то што је Вукашин имао више гласача, али у крајњем случају то је и логично, јер је Вукашин једини преостали кандидат из Републике Српске.

Ипак, млади рокер је витешки поднио избацивање из шоуа и понио се као прави пријатељ и велики човјек, пожеливши срећу својим "другарима".

За Aну Бебић рекао је да му је само добра пријатељица, иако се у медијима шушкало да је млади Гогов "до ушију" заљубљен у ову прелијепу Метковићанку.

Од домаћих рокера највише воли да слуша Даду Топића, док су му од страних група омиљени "Guns n' Roses " и "Deep Purple ".

Ђорђе је, такође, рекао да никада не би пјевао пјесме свог имењака Балашевића, образложивши то ријечима да су његови текстови предугачки, а да он баш и не воли да учи ријечи пјесама напамет.

Било како било, Ђорђе Гогов се показао као велики таленат, и уколико се прави менаyерски тим заузме за њега, богата каријера биће му будућност.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана