Од еротских филмова до трговине некретнинама

Fox News
Од еротских филмова до трговине некретнинама

Жена због чије је пријаве за сексуално узнемиравање оставку морао поднијети Марк Херд, први човјек компаније "Хјулит-Пакард", играла главне улоге у "пикантним" филмовима, учествовала у ријалити-шоу програмима и била узор за књигу о мушко-женским односима.

Према ономе што је наведено у њеној биографији, а што потврђују и пријатељи, она је такође брижна самохрана мајка и стручњак за трговину некретнинама.

Џоди Фишер (50) користила је неколико имена - Џоди Коди, Џоди Коди-Фишер, Џоди Фишер-Коди, Џоди Лин Фишер...

Запослила се у одсјеку за маркетинг компаније "Хјулит-Пакард" 2007. године, како би организовала семинаре за директоре. Плаћали су јој пет хиљада долара за дочек званица и њихова међусобна упознавања, а њено званично звање било је - друштвени координатор.

Није доста што је већ неко вријеме у средишту медијске пажње због афере са некадашњим првим човјеком једне од највећих свјетских компанија, већ је њене голишаве фотографије у сриједу објавио и "Плејбој". Ријеч је о архивским фотографијама, насталим још 1980. године.

Венди Волш, психолог из Лос Aнђелеса, који веома добро познаје Џоди, каже да је посао који је обављала у "Хјулит-Пакарду" био као створен за њу. Волш, описала је Џодин карактер у књизи "Тест-дјевојка".

- Џоди је идеалан примјер отворености жена, а њене способности у интеракцији са другима су немјерљиве. Она ће се снаћи у свакој ситуацији, и поред ње ће се свако осјећати посебан - каже Волш.

Управни одбор компаније покренуо је истрагу којом је утврђено да је Марк Херд подносио лажне извјештаје о трошковима наводних вечера са пословним партнерима, а у ствари је проводио бројне сате на тајним мјестима управо са Џоди Фишер.

Волш тврди да је јавност много више пажње посветила Фишеровој због њених улога у секси-филмовима, него самом Херду:

- Морамо бити обазривији у упирању прстом на неког. У нашем друштву много је лакше окривити жене, јер су привлачне. Мушкарци не потписују високе износе на чековима и не добијају отказ тек тако - каже Волш.

Фишерова је у изјави за јавност навела да је са Хердом склопила приватни договор, без тужбе, међутим детаљи нису наведени. Њен адвокат Глорија Олред, која иначе заступа клијенте искључиво из свијета славних и богатих, није хтјела коментарисати случај.

Џоди Фишер је у изјави истакла да је "изненађена и тужна" због Хердовог отказа.

"Волстрит журнал" је објавио да одласцима и отказима из "Пакарда" није крај. Из "Пакардовог" је отишла и Каприс Фимбрес Мекилвејн, која је била одговорна за координацију Хердових активности.

Она је била једна од малог броја одабраних, која је често пратила Херда на службеним путовањима, а према неким извјештајима, уговарала је и тајне састанке између њега и Фишерове.

Венди Волш каже да годинама није била у контакту са Џоди, али јој је послала неколико охрабрујућих SMS порука у вријеме медијске олује која је пратила аферу Џоди са бившим директором "Пакарда":

- Џоди је сада сигурна, налази се на тајној локацији, гдје проводи вријеме са својим сином - каже Волш.

Прије запослења у "Пакарду", Џоди Фишер је трговала некретнинама, а бавила се и глумом. Појављивала се током деведесетим у еротским филмовима Б категорије ("Blood Dolls", "Body of Influence 2", "Intimate Obsession").

Венди Волш каже да је Џодина биографија идеална за сваког "слободњака", и да обилује искуством и пословима.

Елиминација

Прије неколико година се појавила у риајлити-шоу програму "Доба љубави", намијењеном за упознавање. У емисији је учествовао аустралијски тенисер Марк Филипусис и двије групе жена, подијељених у двије групе - старије су биле у екипи "кугуара", док су млађе биле "мачкице". Фишерова, тада 46-годишњакиња, била је међу "кугуарима" и испала је у првом кругу.

Превео: Миленко Киндл

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана