Несвакидашњи свадбени поклон: Жена сину и снаји за вјенчање купила гробна мјеста

ГС
Несвакидашњи свадбени поклон: Жена сину и снаји за вјенчање купила гробна мјеста

Кажу да је за све родитеље најрадоснији дан када удају или жене своју дјецу, а потом онај када добију унучиће. Једна свекрва из Врчина, одлучила је да покаже колико је "срећна" и "задовољна" снајком, те јој је купила гробно мјесто, али не само њој већ и сину. Можда је жељела да га казни због одабира снаје?

Несвакидашњи поклон добио је пар из Врчина, прије 30 година, и то баш када су одлучили да крену у заједнички живот. Од мајке и свекрве, добили су скуп поклон па како другачије, па “није мајка дугме, за своје – само најбоље”.

– Тачно тако, мојом родитељима је баба купила гробна мјеста као свадбени поклон, а потом је одлучила да купи још два мјеста у Врчину, за њу и дједа. Ја сам за то сазнао много година касније, прво сам се шокирао, а данас се смијем, јер замислите склоп личности моје баке која је гробна мјеста поклонила….. све вам је јасно – прича Павле из Београда.

Нажалост, бака је џаба давала новац за снају, јер син се развео.

– Бака није ни слутила да ће њена инвестиција бити промашена, након 16 година брака родитељи су ми се развели, а једно гробно мјесто је остало вишак, па сад не знамо гдје ћемо с њим… Боже ме опрости, наћи ће се већ неко да га попуни – прича он кроз смијех.

Како каже, родбина и пријатељи нису могли да вјерују да је баба изабрала тако скуп, а “мрачан” поклон, а то је тема о којој се и дан-данас прича у фамилији, будући да не знају никог ко је добио нешто слично за вјенчање.

– Увијек се смијемо када се дотакнемо те теме, “лудило мозга”. Баки је све то било јако стресно док је била жива, јер је остало мјесто вишка, а онда се помирила с тим. Стално сам јој говорио да ће њој бити боље, имаће комодитет кад умре, али се љутила на те коментаре…питам се што – каже Павле, пише Телеграф.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана