Несвакидашња трагедија: Коњ усмртио власника

ГС
Несвакидашња трагедија: Коњ усмртио власника

У селу надомак Чачка, мушкарца старије животне доби усмртио је његов коњ.

Трагедија се, како пише "Курир", догодила минулог викенда, тачније у суботу касно поподне. Тијело домаћина је пронађено поред животиње, а према ријечима комшија, он је годинама уназад узгајао коње, а са овим пастувом никада није имао проблем, кажу да је животиња била мирне нарави.

"Он је отишао до комшијине куће и штале у којој се његово грло налазило заједно са његовим коњима. Желио је свог пастува да врати кући јер тај дан провео са комшијиним коњима, пасући на оближњој ливади", прича комшија из овог села

Он каже да у тренутку инцидента у комшијином домаћинству није било никога, а када су укућани дошли затекли су мушкарца тешко повријеђеног како лежи поред животиње.

"За све у селу је ово изненађење, јер је он био љубитељ коња и гајио их је зато што је волио. Претпоставља се да је коњ пребацио. Одмах након што су га нашли, ставили су га у ауто и кренули ка болници, чинило се да је давао знаке живота. Међутим, није му било спаса", прича овај човјек.

Унесрећени је, како кажу годинама гајио коње и понекад их је користио за потребе радова у пољу. Сахрана несрећног човјека биће обављена данас на месном гробљу села у којем је живио.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана