Нес патрола своје путовање данас наставља у Челинцу и Котор Вароши ФОТО

Алдијана Благојевић
Нес патрола своје путовање данас наставља у Челинцу и Котор Вароши ФОТО

Екипа Нес радија јуче је патролирала на улицама Градишке, а данас своје путовање настављају у Челинцу и Котор Варошу.

Награђени протеклог викенда нису крили одушевљење идејом и концептом наградне игре Нес – моја прва станица, која се дешава на улицама бх. градова, као и приликом да упознају дио екипе која свакодневно креира радијски програм.

Лијепо вријеме допринијело је да и у Градишци слушаоци заустављају Нес патролу, па је тако само на једном мјесту подијељено пет награда, јер се екипа није успјела помјерити на другу локацију.

„Један од слушалаца казао је да углавном избјегава патроле, те да Нес патрола прва коју је тражио и зауставио. Такође један дугогодишњи слушалац испричао нам је да је прије дигиталних радио – пријемника маркером на аналогном радио апарату забиљежио гдје се налази Нес радио како би нас стално слушао", рекао је Бојан Драгишић, један од чланова Нес патроле, преносећи утиске са улица Градишке.

Увијек добро расположена екипа Нес радија позива своје вјерне слушаоце на дружење данас на улицама Челинца и Котор Вароша.

Потражите их и освојите једну од 300 вриједних награда. Једини услов за то је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту. И зато, ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите на улицама вашег града и освојите награду.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес – моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана