Нес патрола обрадовала бројне слушаоце ФОТО

Алдијана Благојевић
Нес патрола обрадовала бројне слушаоце ФОТО

Наградна игра Нес радија, „Нес - моја прва станица" се наставља. Лијепо вријеме, позитивна енергија и много подијељених награда обиљежили су и јучерашњи дан који је Нес патрола провела дружећи се са слушаоцима у Прњавору и Добоју.

У суботу своје путовање настављају на улицама Лакташа.

Реакције возача на наградну игру су до сада веома позитивне, а томе у прилог иде и чињеница да су претходних дана слушаоци у највећем броју случајева сами заустављали Нес патролу, док се велики број њих јављао редакцији Нес радија са разочарењем, јер нису успјели пронаћи патролу у свом граду.

„Срећан сам што сам имао прилику да упознам дио екипе Нес радија, момци су опуштени, расположени. Редовно вас слушам са колегама на послу од 2006. године, интензивно у термину од седам до 15 цасова. Једина замјерка ми је што и Прњавор нема једну такву радио-станицу, па да и ви нама можете завидјети", рекао је награђени слушалац у Прњавору.

Нес патролу су у Добоју слушаоци дочекали са одушевљењем. Препознатљив брендирани аутомобил Нес радија су бројни возачи заустављали на улицама овог града. 

„На порталу Независних новина сам сазнао да сте данас у Добоју, па сам се припремио да вас пронађем. Редовно слушам Нес радио, избор музике је одличан, само тако наставите", казао је награђени Добојлија.

Лакташи су сљедећа станица Нес патроле, потражите их и освојите вриједне награде. Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио - пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и кацкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеце одредиште.

Екипа Нес радија це од 15. до 30. јуна патролирати у сљедецим градовима: Бањалука, Целинац, Котор Варош, Мркоњиц Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихац, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана