Нес патрола је кренула, прва станица Бањалука

А. Благојевић
Нес патрола је кренула, прва станица Бањалука

Бањалука - Нес патрола је кренула, а данас патролирају у Бањалуци. Немојте губити вријеме, потражите их и освојите једну од 300 вриједних награда.

Једини услов за то је да на радио-пријемнику у вашем аутомобилу Нес радио буде на првом мјесту.

Ставите Нес на прво мјесто, зауставите се на позив Нес патроле или ви зауставите њих ако их примијетите на улицама вашег града и освојите награду.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес – моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Директор програма Нес радија Тихана Тепшић казала нам је да су многобројни слушаоци са одушевљењем похвалили овај концепт.

- Слушаоци нас свакодневно зову и распитују се о наградној игри, шта су награде, када ће Нес патрола посјетити њихов град и једва чекају да нас зауставе. Бањалука нам је прва станица, а већ сутра у програму Нес радија и на порталу “Гласа Српске” сазнајте које нам је сљедеће одредиште - казала је Тепшићева.

Слушаоци ће на таласима Нес радија свакодневно сазнати тачне локације гдје се патрола налази, какве су реакције возача и колико је награда подијељено.

Екипа Нес радија, увијек наоружана добрим расположењем и позитивном енергијом, позива вас на дружење.

Бојан Драгишић, препознатљив глас Нес радија и члан екипе која ће патролирати бх. градовима очекује позитивне реакције и добро дружење и забаву.

- Велико ми је задовољство што је Нес радио ове године одлучио да на посебан и оригиналан начин прослави 16 година постојања и захвали се својим вјериним слушаоцима. Трудићмо се да анимирамо наше слушаоце како би нас зауставили и освојили вриједне награде - рекао је он.

На порталу “Гласа Српске” можете погледати видео снимак Нес патрола и сазнати како ће изгледати наградна игра.

Нес патрола ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана