Нес патрола данас у посјети Сарајеву, ФОТО - Бихаћ

Алдијана Благојевић
Нес патрола данас у посјети Сарајеву, ФОТО - Бихаћ

Нес патрола се приближава крају свог путовања по бх. градовима. Посљедња станица је Сарајево. И зато, Сарајлије, потражите екипу Нес радија данас на улицама вашег града и освојите вриједне награде.

Екипа Нес патроле која се у суботу дружила са возачима у Бихаћу одушевљена је реакцијом слушалаца на наградну игру. Како су нам казали, патрола је била права атракција за грађане Бихаћа, који су били јако активни и брзи у проналажењу патроле. Многи су у разговору са Нес патролом похвалили програм ове радио-станице, која је, како су истакли награђени слушаоци, најслушанија у Босни и Херцеговини.

“Приликом посјете Бихаћу сазнали смо да нас слушају и у локалним предузећима и фабрикама. Возачи су били одушевљени наградном игром, као и освојеним наградама. Многи су имали жељу да нас угосте у  неком од локала, и заиста из овог града носимо јако лијепе утиске”, испричао нам је Бојан Драгишић, препознатљив глас Нес радија и члан Нес патроле.

Награђени слушаоци су истакли да  је наградна игра “Нес – моја прва станица” право освјежење и добро осмишљен пројекат Нес радија, којим се поред вриједних награда слушаоцима пружа могућност да упознају дио екипе која реализује програм ове радио-станице.

“Стални сам слушалац Нес радија, и могу вам рећи да је у Бихаћу Нес радио иначе много слушан. Често путујем, па се редовно укључујем у ваш програм. Најбољи сте и што се тиче музике, али и квалитетних информација, које добро дођу свим грађанима, нарочито возачима”, рекао је један од награђених слушалаца у Бихаћу.

Многобројни слушаоци су након најаве на радију покушали да пронађу Нес патролу, али без успјеха, па су се разочарани јављали у редакцију Нес радија, као и на њихову фацебоок страницу, зато крените одмах у акцију, потражите их данас на улицама Сарајева и освојите једну од 300 вриједних награда.

Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобиле ставите Нес радио на прво мјесто.

Можете их препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Такође на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази.

Екипа Нес радија је од 15. до 30. јуна патролирала у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Србац, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана