Нес-патрола данас награђује слушаоце у Бањалуци ФОТО

Алдијана Благојевић
Нес-патрола данас награђује слушаоце у Бањалуци ФОТО

Весела и увијек добро расположена екипа Нес радија наставља своје путовање по бх. градовима како би се дружили и подијелили награде највјернијим слушаоцима, а све у склопу надрадне игре „Нес-моја прва станица”.

У суботу су подијелили много вриједних награда у Лакташима, а данас то исто могу очекивати Бањалучани који пронађу патролу Нес радија на улицама свог града, под условом да вам је на радио-пријемнику у аутомобилу Нес радио на првом мјесту.

Екипа Нес радија која је јуче патролирала по Лакташима одушевљена је реакцијом возача на наградну игру. Како су нам казали, патрола је била права атракција за грађане Лакташа, који су били јако активни и брзи у проналажењу патроле. Многи су у разговору са Нес патролом похвалили програм ове радио-станице, која је, како су истакли награђени слушаоци, најслушанија у Босни и Херцеговини.

“Један од слушалаца нас је зауставио у аутомобилу ауто школе, а у њему се поред инструктора који нас слуша годинама нашао и будући возач. Рекао нам је да Нес радио слуша још од средњошколских дана када је своје омиљене пјесме снимао на касете управо са наших фреквенција”, испричао је Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан Нес патроле.

Нес патрола је такође сазнала да програм ове радио-станице слушају у локалним предузећима и фабрикама, а екипу је у Лакташима мамио и оближњи  базен, у близини којег су их заустављали многобројни слушаоци који су кренули на освјежење.

Бањалука је данашња станица Нес патроле; Немојте чекати да они зауставе вас, потражите их и освојите вриједне награде.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу “Нес - моја прва станица”, и препознатљивим мајицама и кацкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеце одредиште.

Екипа Нес радија це од 15. до 30. јуна патролирати у сљедецим градовима: Бањалука, Целинац, Котор Варош, Мркоњиц Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихац, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана