Нес патрола данас на улицама Велике Кладуше ФОТО

Алдијана Благојевић
Нес патрола данас на улицама Велике Кладуше ФОТО

Екипа Нес патроле протеклих дана била је у посјети многим градовима у Босни и Херцеговини, како би обрадовала своје највјерније слушаоце, а све у склопу наградне игре „Нес-моја прва станица".

Данас ће патролирати улицама Велике Кладуше, а јуче су се дружили са возачима у Бањалуци и Кнежеву.

Бањалучани су још једном показали колико су одушевљени наградном игром ове радио-станице, па тако Нес патрола није зауставила ни једно возило, већ су бројни возачи заустављали патролу у свим дијеловима града.

Награђени слушаоци су у разговору са Нес патролом похвалили програм ове радио – станице. Такође, представници једног од спонзора наградне игре „Нес-моја прва станица" јуче су се са екипом Нес патроле дружили са слушаоцима у Бањалуци.

Бојан Драгишић, водитељ Нес радија и члан екипе Нес патроле казао је да су Бањалучани још једном доказали колико је Нес радио слушан у овом граду.

„Заиста имамо све похвале од стране слушалаца и на програм који емитујемо, као и на наградну игру. Драго ми је што смо имали прилику да кроз ову  наградну игру упознамо неке од наших највјернијих и дугогодишњих слушалаца", рекао је Драгишић.

Екипа је и у Кнежеву била права атракција, а слушаоци су их дочекали са одушевљењем.

„Ми се хранимо квалитетним информацијама и лијепом музиком, а управо то нам пружа Нес радио. Право сте освјежење за све нас у овим љетним данима. Редовно вас слушам и све похвале за екипу", казао је награђени слушалац у Кнежеву.

Велика Кладуша је сљедећа станица Нес патроле, потражите их и освојите вриједне награде. Ако још увијек не знате која су правила наградне игре врло је једноставно, само на радио – пријемнику у вашем аутомобилу ставите Нес радио на прво мјесто.

Екипу Нес радија можете препознати по брендираном аутомобилу Нес - моја прва станица, и препознатљивим мајицама и качкетима.

Свакодневно на програму Нес радија, на порталу Независних новина и Гласа Српске можете сазнати локације гдје се патрола налази, и које им је сљедеће одредиште.

Екипа Нес радија ће од 15. до 30. јуна патролирати у сљедећим градовима: Бањалука, Челинац, Котор Варош, Мркоњић Град, Шипово, Кнежево, Приједор, Добој, Србац, Нови Град, Дубица, Јајце, Велика Кладуша, Градишка, Приједор, Бихаћ, Дервента, Брод, Сарајево и Лакташи.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана